FUTURELAND

Futureland is een nieuw platform van offline & online trendevents op het gebied van interior & fashion. Twee keer per jaar ontwikkelen we een trendpresentatie vol inspiratie en innovatie. Hierin worden de laatste consumer trends helder in beeld gebracht en vertaald naar de markt. Ook maken we de vertaling naar producttrends voor een brede range van lifestyle-industrieën. Meer info vind je hier.

OVER BURO JANTRENDMAN

Buro jantrendman maakt trends inzichtelijk en vertaalt ze op een heldere manier door naar herkenbare thema’s. We bieden onze klanten inspirerend advies over kleuren, materialen, designvormen en patronen. Passend bij het seizoen én toegespitst op producten, merken en diensten in de mode- en designindustrie. Onze trendinformatie geven we op verschillende manieren: inspirerende presentaties, (digitale) trendboeken en persoonlijk en betrokken advies (customized). Benieuwd naar ons buro? Klik hier

GRATIS INTAKE GESPREK PLANNEN?

Wil je onderzoeken wat een custom trendrapport voor je bedrijf en je merk kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende, gratis intake.